• A coaching új nézőpontokat ad a problémamegoldáshoz.
    A coaching új nézőpontokat ad a problémamegoldáshoz.


Célunk a coaching megismertetése és népszerűvé tétele.

Hiszünk benne, hogy mindenkinek vannak olyan életszakaszai, amikor szüksége van egy külső szemlélőre, aki érzelmileg nem érintett az ő élethelyzetében, de értő figyelemmel, a megfelelő kérdések feltevésével képes segíteni a sikeres továbblépést, megújulást.

Coachként - mint a lélek és az elme edzője - pontosan ezt szeretnénk nyújtani a hozzánk fordulóknak.

Fehér Kata

telefon: +36 30 343 8611
e-mail: feherkata@okcoaching.hu
Dunakeszi és környéke
cikkek

Feher-Kata-coach2

Dányi Olga

telefon: +36 20 4055 331
e-mail: olgadanyi@gmail.com
Jászberény és környéke
cikkek
blogdolga.reblog.hu

Danyi-Olga-coach1

Három kamasz fiú édesanyjaként legnagyobb tanítóimnak őket tartom. Mellettük soha nem lehet unatkozni, mind lelkileg, mind szellemileg  folyamatos fejlődésre késztetnek, alakítanak. Aki ma vagyok, azt elsősorban nekik köszönhetem! 

Másik fő inspirálóm a természet, elsősorban a víz, az abban rejlő harmónia és erő. Korábban tájépítészként, jelenleg üzleti térinformatikai elemzőként is ügyfeleinkkel tárgyalva, vagy egy feladat megoldása során mindig a rendszer egészét, az összefüggéseket vizsgálom ez a szemlélet vezetett el a coachinghoz is.

Coachként a hozzám fordulókat elsősorban saját rendszereik megismerésében, az összefüggések feltárásában segítem, hogy megtalálhassák adott élethelyzetük valós prioritásait és azokat felismerve tehessék meg a szükséges lépéseket az elakadás megszüntetéséhez, a továbbhaladáshoz.

Fehér Kata

Szakmai karrierem közgazdászként, területfejlesztőként kezdtem az ezredfordulón, és ekkor még, 21 évesen fogalmam sem volt arról, hogy mi is szeretnék lenni. Ehhez képest viszonylag hosszú időt töltöttem a térségfejlesztés és szervezés területén, majd következett a városfejlesztés, így az életem ezen szakaszában sikerült konkrét fejlesztésekben, kézzelfogható eredmények létrehozásában részt vennem. Emellett megjelentek az ún. soft-projektek is az életemben, melyek során rá kellett jönnöm, hogy az emberi értékek, a kapcsolatok, a gondolataink és érzéseink megosztása, egy-egy kellemes és tartalmas beszélgetés sokkal többet jelent számomra, mint azt korábban hittem. Elindultam hát azon az úton, mely ezekhez a tapasztalásokhoz visz közelebb, és felkészültem az életem következő szakaszára: life coach lettem.

Dányi Olga

Kapcsolatfelvétel és árak

Coaching szolgáltatásunk alapára nettó 10 000 Ft / óra. Az első konzultáció mindig térítés és kötelezettség mentes!


A szolgáltatás árát több tényező befolyásolhatja (helyszín - idő - gyakoriság), a végleges árat és a fizetési ütemezést az első konzultáció alkalmával kötött szerződés tartalmazza. Ha kapcsolatba szeretne lépni velünk vagy kérdése van, kérjük, küldjön üzenetet vagy használja közvetlen elérhetőségeinket.

 

Facebooktwittergoogle_plusFacebooktwittergoogle_plus